HOTEL Labuť Recenze

Hodnocení hotelu

78%
Dobré

dle 28 recenzí

  • Personál

    83%
  • Čistota

    86%
  • Vybavení

    76%
  • Pohodlí

    72%
  • Poměr cena/kvalita

    73%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • rodina se staršími dětmi
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 29.10.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Jednoduchost

  • Toalety pri vchode.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Lenka

dospělý pár, 27.8.2017

Slaný Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 15.7.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
52 %

(bez textového hodnocení)

Personál
2
Služby
2
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 23.1.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 22.1.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Škoda, že nefungovala restaurace a personál při příjezdu fungoval jen omezeně mezi 19hod a 20hod, vzhledem k tomu, nejbližší restaurace na jídlo je až na náměstí, tak to není zrovna dobrý.

Personál
6
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 14.10.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Pěkné čisté pokoje, klid

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milan Paulov

jednotlivec, 13.9.2016

Piestany Slovensko

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Karla

jednotlivec, 25.7.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Bohužel hotel je na velmi frekventované silnici a je tam opravdu velký hluk.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jan

skupina přátel, 29.6.2016

Plzeň Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %
  • vstřícnost personálu

  • přál bych hotelu, aby zdárně provedl dostavbu a tím dále zkvalitnil služby blízkost hlavní silnice

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 5.2.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Poloha hotelu

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 21.1.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Dobrý den. Pobyt v hotelu Labuť jsem uskutečnila. Hodnocení: Pokoj byl čistý, málo prostorný, pro 2+1 pokoj by vyhovovaly pouze dvě lůžka. Chybí židle (lze se posadit pouze na lůžko). Předpokládala bych, že při ceně 1000Kč za jednu noc pro dvě osoby bude na pokoji větší televize. Celý objekt je esteticky zcela nevkusně "pomalovaný". Velmi závažnou připomínku mám k nebezpečnému schodu, který je umístěn za dveřmi pod schody směrem k východu z hotelu. Dveře se otevírají směrem ven a za nimi je schod, na který není upozornění. Ve večerních hodinách jsem při odchodu z hotelu na něm upadla a pohmoždila jsem si záda. Z hlediska bezpečnosti zcela nevyhovující řešení. Celkově lze říci, že to je hotel pouze na přespání, ne na pobyt po několik dnů. Lenka Nedvědová

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 11.1.2016

English

  • Celkové hodnocení
60 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 10.11.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
4

Mgr. Věroslav Blahutka

skupina přátel, 25.6.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Renata

mladý pár, 17.1.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
5
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
5

František Koníček

jednotlivec, 5.11.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
66 %
  • I přes né zcela pěkně vyhlížející restauraci, bylo jídlo velmi chutné.

  • Bohužel byl celý hotel kuřácký. Popelník přímo u dveří do pokoje. Pokoj byl cítit kouřem. V restauraci se večer kouří a ráno se zde snídá.

Personál
8
Služby
7
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Jiří

dospělý pár, 15.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %
  • Bezproblémové parkování, velmi dobrá dostupnost do centra a okolí (pěšky cca 1O minut), celý hotel včetně restaurace byl čistý a upravený.Personál usměvavý a ochotný.Doporučuji.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Arnošt Janda

jednotlivec, 20.11.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Pokoj čistý jednoduše,ale účelně zařízený. Sprchový kout a sociální zařízení na vysoké úrovni. Recepce a restaurace příjemná. Celkově jsem spokojen.

  • Drobný problém s televizorem na pokoji. Průčelí hotelu má novou fasádu,nicméně odvrácená strana ještě čeká na rekonstrukci a při prvním pohledu vzbuzuje nedůvěru. Parkoviště je schopné pojmout víc než deset aut, ale je pouze vysypané štěrkem a jistě by si zasloužilo upravit povrch a nájezd z hlavní silnice.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6
HOTEL Labuť odpověděl na tuto recenzi.
Děkuji za hodnocení, v kterém poukazujete na nedodělanost fasády. Máme již 3 roky problémy získat povolení k stavbě, kde by byla umístněna kancelář a další zlepšení hotelu, protoje fasáda ukončena v ploše, kde nebude patrná návaznost dalších prací. Určitě máme v plánu pokračovat i v úpravě parkoviště, které jsme chtěli stihnout již tento rok, ale nesehnali jsme žádnou firmu, která by nám práce provedla v září nebo v říjnu, musíme počkat do jara (pak že je ve stavebnictví krize). Doufám, že k nám zachováte přízeň a my se příštím rokem zasnažíme, aby jsme odstranili tyto nedostatky.
S pozdravem Behanová

David Čech, pan Benda

skupina přátel, 15.8.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
78 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Michal Novák

skupina přátel, 2.8.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
7
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.