+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

HOTEL Labuť Recenze

Hodnocení hotelu

78%
Dobré

dle 32 recenzí

  • Personál

    84%
  • Čistota

    86%
  • Vybavení

    77%
  • Pohodlí

    73%
  • Poměr cena/kvalita

    74%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • rodina se staršími dětmi
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Eva

jednotlivec, 26.5.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 19.3.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 6.12.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Radko Pacak

jednotlivec, 16.11.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
67 %
  • V hotelu aktuálně probíhá rekontrukce, takže je poměrně omezen provoz. Restaurace bohužel mimo provoz, proto se na jídlo muselo jinam. V rámci obsluhy byla jedna paní jako recepční, kuchařka a tipl bych i jako uklížečka. Samozřejmě velice milá, ochotná, snaživá. Ta by zasloužila aspoň 10 hvězdiček. Jinak hotel u hlavní cesty, od rána poměrně hluk z cesty i přesto, že byla plastová okna. Na chodbě smrad z rekonstrukce - takový stavební odér.

Personál
0
Služby
0
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 29.10.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Jednoduchost

  • Toalety pri vchode.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Lenka

dospělý pár, 27.8.2017

Slaný Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 15.7.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
52 %

(bez textového hodnocení)

Personál
2
Služby
2
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 23.1.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 22.1.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Škoda, že nefungovala restaurace a personál při příjezdu fungoval jen omezeně mezi 19hod a 20hod, vzhledem k tomu, nejbližší restaurace na jídlo je až na náměstí, tak to není zrovna dobrý.

Personál
6
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 14.10.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Pěkné čisté pokoje, klid

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milan Paulov

jednotlivec, 13.9.2016

Piestany Slovensko

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Karla

jednotlivec, 25.7.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Bohužel hotel je na velmi frekventované silnici a je tam opravdu velký hluk.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jan

skupina přátel, 29.6.2016

Plzeň Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %
  • vstřícnost personálu

  • přál bych hotelu, aby zdárně provedl dostavbu a tím dále zkvalitnil služby blízkost hlavní silnice

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 5.2.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Poloha hotelu

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 21.1.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Dobrý den. Pobyt v hotelu Labuť jsem uskutečnila. Hodnocení: Pokoj byl čistý, málo prostorný, pro 2+1 pokoj by vyhovovaly pouze dvě lůžka. Chybí židle (lze se posadit pouze na lůžko). Předpokládala bych, že při ceně 1000Kč za jednu noc pro dvě osoby bude na pokoji větší televize. Celý objekt je esteticky zcela nevkusně "pomalovaný". Velmi závažnou připomínku mám k nebezpečnému schodu, který je umístěn za dveřmi pod schody směrem k východu z hotelu. Dveře se otevírají směrem ven a za nimi je schod, na který není upozornění. Ve večerních hodinách jsem při odchodu z hotelu na něm upadla a pohmoždila jsem si záda. Z hlediska bezpečnosti zcela nevyhovující řešení. Celkově lze říci, že to je hotel pouze na přespání, ne na pobyt po několik dnů. Lenka Nedvědová

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 11.1.2016

English

  • Celkové hodnocení
60 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 10.11.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
4

Mgr. Věroslav Blahutka

skupina přátel, 25.6.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Renata

mladý pár, 17.1.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
5
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
5

František Koníček

jednotlivec, 5.11.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
66 %
  • I přes né zcela pěkně vyhlížející restauraci, bylo jídlo velmi chutné.

  • Bohužel byl celý hotel kuřácký. Popelník přímo u dveří do pokoje. Pokoj byl cítit kouřem. V restauraci se večer kouří a ráno se zde snídá.

Personál
8
Služby
7
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6