HOTEL Labuť Отзывы

рейтинг отеля

78%
хороший

by 28 reviews

  • Персонал

    83%
  • Чистота

    86%
  • Оборудование

    76%
  • Комфорт

    72%
  • Соотношение цена / качество

    73%
Show reviews written by:
  • Другая группа
  • Семья со взрослыми детьми
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Anonym

одинокий путешественник, 29.10.2017

Čeština

  • Overall rating
84 %
  • Jednoduchost

  • Toalety pri vchode.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Lenka

Пожилые пары, 27.8.2017

Slaný Česká republika

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 15.7.2017

Čeština

  • Overall rating
52 %

(without text rating)

Personál
2
Služby
2
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 23.1.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Пожилые пары, 22.1.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Škoda, že nefungovala restaurace a personál při příjezdu fungoval jen omezeně mezi 19hod a 20hod, vzhledem k tomu, nejbližší restaurace na jídlo je až na náměstí, tak to není zrovna dobrý.

Personál
6
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 14.10.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Pěkné čisté pokoje, klid

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milan Paulov

одинокий путешественник, 13.9.2016

Piestany Slovensko

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Karla

одинокий путешественник, 25.7.2016

Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • Bohužel hotel je na velmi frekventované silnici a je tam opravdu velký hluk.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jan

Группы друзей, 29.6.2016

Plzeň Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • vstřícnost personálu

  • přál bych hotelu, aby zdárně provedl dostavbu a tím dále zkvalitnil služby blízkost hlavní silnice

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 5.2.2016

Česká republika

  • Overall rating
68 %
  • Poloha hotelu

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

одинокий путешественник, 21.1.2016

Čeština

  • Overall rating
60 %
  • Dobrý den. Pobyt v hotelu Labuť jsem uskutečnila. Hodnocení: Pokoj byl čistý, málo prostorný, pro 2+1 pokoj by vyhovovaly pouze dvě lůžka. Chybí židle (lze se posadit pouze na lůžko). Předpokládala bych, že při ceně 1000Kč za jednu noc pro dvě osoby bude na pokoji větší televize. Celý objekt je esteticky zcela nevkusně "pomalovaný". Velmi závažnou připomínku mám k nebezpečnému schodu, který je umístěn za dveřmi pod schody směrem k východu z hotelu. Dveře se otevírají směrem ven a za nimi je schod, na který není upozornění. Ve večerních hodinách jsem při odchodu z hotelu na něm upadla a pohmoždila jsem si záda. Z hlediska bezpečnosti zcela nevyhovující řešení. Celkově lze říci, že to je hotel pouze na přespání, ne na pobyt po několik dnů. Lenka Nedvědová

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

одинокий путешественник, 11.1.2016

English

  • Overall rating
60 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 10.11.2015

Čeština

  • Overall rating
64 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
4

Mgr. Věroslav Blahutka

Группы друзей, 25.6.2015

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Renata

Молодая пара, 17.1.2015

Čeština

  • Overall rating
68 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
5
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
5

František Koníček

одинокий путешественник, 5.11.2014

Čeština

  • Overall rating
66 %
  • I přes né zcela pěkně vyhlížející restauraci, bylo jídlo velmi chutné.

  • Bohužel byl celý hotel kuřácký. Popelník přímo u dveří do pokoje. Pokoj byl cítit kouřem. V restauraci se večer kouří a ráno se zde snídá.

Personál
8
Služby
7
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Jiří

Пожилые пары, 15.8.2013

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • Bezproblémové parkování, velmi dobrá dostupnost do centra a okolí (pěšky cca 1O minut), celý hotel včetně restaurace byl čistý a upravený.Personál usměvavý a ochotný.Doporučuji.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Arnošt Janda

одинокий путешественник, 20.11.2012

Čeština

  • Overall rating
84 %
  • Pokoj čistý jednoduše,ale účelně zařízený. Sprchový kout a sociální zařízení na vysoké úrovni. Recepce a restaurace příjemná. Celkově jsem spokojen.

  • Drobný problém s televizorem na pokoji. Průčelí hotelu má novou fasádu,nicméně odvrácená strana ještě čeká na rekonstrukci a při prvním pohledu vzbuzuje nedůvěru. Parkoviště je schopné pojmout víc než deset aut, ale je pouze vysypané štěrkem a jistě by si zasloužilo upravit povrch a nájezd z hlavní silnice.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6
HOTEL Labuť replied to this review.
Děkuji za hodnocení, v kterém poukazujete na nedodělanost fasády. Máme již 3 roky problémy získat povolení k stavbě, kde by byla umístněna kancelář a další zlepšení hotelu, protoje fasáda ukončena v ploše, kde nebude patrná návaznost dalších prací. Určitě máme v plánu pokračovat i v úpravě parkoviště, které jsme chtěli stihnout již tento rok, ale nesehnali jsme žádnou firmu, která by nám práce provedla v září nebo v říjnu, musíme počkat do jara (pak že je ve stavebnictví krize). Doufám, že k nám zachováte přízeň a my se příštím rokem zasnažíme, aby jsme odstranili tyto nedostatky.
S pozdravem Behanová

David Čech, pan Benda

Группы друзей, 15.8.2012

Čeština

  • Overall rating
78 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Michal Novák

Группы друзей, 2.8.2012

Česká republika

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
7
Služby
7
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.