+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

HOTEL Labuť Bewertungen

Hotelbewertung

78%
Gut

von 31 Bewertungen

  • Personal

    83%
  • Sauberkeit

    85%
  • Ausstattung

    77%
  • Komfort

    72%
  • Preis-Leistungverhältnis

    73%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit älteren Kindern
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Anonym

Älteres Paar, 19.3.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 6.12.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Radko Pacak

Einzelreisender, 16.11.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
67 %
  • V hotelu aktuálně probíhá rekontrukce, takže je poměrně omezen provoz. Restaurace bohužel mimo provoz, proto se na jídlo muselo jinam. V rámci obsluhy byla jedna paní jako recepční, kuchařka a tipl bych i jako uklížečka. Samozřejmě velice milá, ochotná, snaživá. Ta by zasloužila aspoň 10 hvězdiček. Jinak hotel u hlavní cesty, od rána poměrně hluk z cesty i přesto, že byla plastová okna. Na chodbě smrad z rekonstrukce - takový stavební odér.

Personál
0
Služby
0
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

Einzelreisender, 29.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Jednoduchost

  • Toalety pri vchode.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Lenka

Älteres Paar, 27.8.2017

Slaný Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

Einzelreisender, 15.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
52 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
2
Služby
2
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

Einzelreisender, 23.1.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Älteres Paar, 22.1.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Škoda, že nefungovala restaurace a personál při příjezdu fungoval jen omezeně mezi 19hod a 20hod, vzhledem k tomu, nejbližší restaurace na jídlo je až na náměstí, tak to není zrovna dobrý.

Personál
6
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 14.10.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Pěkné čisté pokoje, klid

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milan Paulov

Einzelreisender, 13.9.2016

Piestany Slovensko

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Karla

Einzelreisender, 25.7.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Bohužel hotel je na velmi frekventované silnici a je tam opravdu velký hluk.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jan

Gruppe von Freunden, 29.6.2016

Plzeň Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • vstřícnost personálu

  • přál bych hotelu, aby zdárně provedl dostavbu a tím dále zkvalitnil služby blízkost hlavní silnice

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 5.2.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
68 %
  • Poloha hotelu

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

Einzelreisender, 21.1.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
60 %
  • Dobrý den. Pobyt v hotelu Labuť jsem uskutečnila. Hodnocení: Pokoj byl čistý, málo prostorný, pro 2+1 pokoj by vyhovovaly pouze dvě lůžka. Chybí židle (lze se posadit pouze na lůžko). Předpokládala bych, že při ceně 1000Kč za jednu noc pro dvě osoby bude na pokoji větší televize. Celý objekt je esteticky zcela nevkusně "pomalovaný". Velmi závažnou připomínku mám k nebezpečnému schodu, který je umístěn za dveřmi pod schody směrem k východu z hotelu. Dveře se otevírají směrem ven a za nimi je schod, na který není upozornění. Ve večerních hodinách jsem při odchodu z hotelu na něm upadla a pohmoždila jsem si záda. Z hlediska bezpečnosti zcela nevyhovující řešení. Celkově lze říci, že to je hotel pouze na přespání, ne na pobyt po několik dnů. Lenka Nedvědová

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

Einzelreisender, 11.1.2016

English

  • Gesamtbewertung
60 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

Einzelreisender, 10.11.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
64 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
4

Mgr. Věroslav Blahutka

Gruppe von Freunden, 25.6.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Renata

Junges Paar, 17.1.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
68 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
5
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
5

František Koníček

Einzelreisender, 5.11.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
66 %
  • I přes né zcela pěkně vyhlížející restauraci, bylo jídlo velmi chutné.

  • Bohužel byl celý hotel kuřácký. Popelník přímo u dveří do pokoje. Pokoj byl cítit kouřem. V restauraci se večer kouří a ráno se zde snídá.

Personál
8
Služby
7
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Jiří

Älteres Paar, 15.8.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %
  • Bezproblémové parkování, velmi dobrá dostupnost do centra a okolí (pěšky cca 1O minut), celý hotel včetně restaurace byl čistý a upravený.Personál usměvavý a ochotný.Doporučuji.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10
Diese Webseite benutzt Cookies

Wir verwenden auf unseren Webseiten Cookies, um Ihnen den besten Service bieten zu können. Mit der Nutzung unserer Webseiten, akzeptieren Sie die Nutzung von Cookies.