HOTEL Labuť Recenzje

Ocena hotelu

78%
Dobrze

by 28 reviews

  • Personel

    83%
  • Czystość

    86%
  • Wyposażenie

    76%
  • Komfort

    72%
  • Cena

    73%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • rodzina ze starszym dzieckiem
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 29.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
84 %
  • Jednoduchost

  • Toalety pri vchode.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Lenka

para, 27.8.2017

Slaný Česká republika

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 15.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
52 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
2
Služby
2
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 23.1.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 22.1.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Škoda, že nefungovala restaurace a personál při příjezdu fungoval jen omezeně mezi 19hod a 20hod, vzhledem k tomu, nejbližší restaurace na jídlo je až na náměstí, tak to není zrovna dobrý.

Personál
6
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 14.10.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Pěkné čisté pokoje, klid

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milan Paulov

podróżujący w pojedynkę, 13.9.2016

Piestany Slovensko

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Karla

podróżujący w pojedynkę, 25.7.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
84 %
  • Bohužel hotel je na velmi frekventované silnici a je tam opravdu velký hluk.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jan

grupa przyjaciół, 29.6.2016

Plzeň Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • vstřícnost personálu

  • přál bych hotelu, aby zdárně provedl dostavbu a tím dále zkvalitnil služby blízkost hlavní silnice

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 5.2.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
68 %
  • Poloha hotelu

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 21.1.2016

Čeština

  • Cena ogólna
60 %
  • Dobrý den. Pobyt v hotelu Labuť jsem uskutečnila. Hodnocení: Pokoj byl čistý, málo prostorný, pro 2+1 pokoj by vyhovovaly pouze dvě lůžka. Chybí židle (lze se posadit pouze na lůžko). Předpokládala bych, že při ceně 1000Kč za jednu noc pro dvě osoby bude na pokoji větší televize. Celý objekt je esteticky zcela nevkusně "pomalovaný". Velmi závažnou připomínku mám k nebezpečnému schodu, který je umístěn za dveřmi pod schody směrem k východu z hotelu. Dveře se otevírají směrem ven a za nimi je schod, na který není upozornění. Ve večerních hodinách jsem při odchodu z hotelu na něm upadla a pohmoždila jsem si záda. Z hlediska bezpečnosti zcela nevyhovující řešení. Celkově lze říci, že to je hotel pouze na přespání, ne na pobyt po několik dnů. Lenka Nedvědová

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 11.1.2016

English

  • Cena ogólna
60 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 10.11.2015

Čeština

  • Cena ogólna
64 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
4

Mgr. Věroslav Blahutka

grupa przyjaciół, 25.6.2015

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Renata

dorośli, 17.1.2015

Čeština

  • Cena ogólna
68 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
5
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
5

František Koníček

podróżujący w pojedynkę, 5.11.2014

Čeština

  • Cena ogólna
66 %
  • I přes né zcela pěkně vyhlížející restauraci, bylo jídlo velmi chutné.

  • Bohužel byl celý hotel kuřácký. Popelník přímo u dveří do pokoje. Pokoj byl cítit kouřem. V restauraci se večer kouří a ráno se zde snídá.

Personál
8
Služby
7
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Jiří

para, 15.8.2013

Čeština

  • Cena ogólna
94 %
  • Bezproblémové parkování, velmi dobrá dostupnost do centra a okolí (pěšky cca 1O minut), celý hotel včetně restaurace byl čistý a upravený.Personál usměvavý a ochotný.Doporučuji.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Arnošt Janda

podróżujący w pojedynkę, 20.11.2012

Čeština

  • Cena ogólna
84 %
  • Pokoj čistý jednoduše,ale účelně zařízený. Sprchový kout a sociální zařízení na vysoké úrovni. Recepce a restaurace příjemná. Celkově jsem spokojen.

  • Drobný problém s televizorem na pokoji. Průčelí hotelu má novou fasádu,nicméně odvrácená strana ještě čeká na rekonstrukci a při prvním pohledu vzbuzuje nedůvěru. Parkoviště je schopné pojmout víc než deset aut, ale je pouze vysypané štěrkem a jistě by si zasloužilo upravit povrch a nájezd z hlavní silnice.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6
HOTEL Labuť replied to this review.
Děkuji za hodnocení, v kterém poukazujete na nedodělanost fasády. Máme již 3 roky problémy získat povolení k stavbě, kde by byla umístněna kancelář a další zlepšení hotelu, protoje fasáda ukončena v ploše, kde nebude patrná návaznost dalších prací. Určitě máme v plánu pokračovat i v úpravě parkoviště, které jsme chtěli stihnout již tento rok, ale nesehnali jsme žádnou firmu, která by nám práce provedla v září nebo v říjnu, musíme počkat do jara (pak že je ve stavebnictví krize). Doufám, že k nám zachováte přízeň a my se příštím rokem zasnažíme, aby jsme odstranili tyto nedostatky.
S pozdravem Behanová

David Čech, pan Benda

grupa przyjaciół, 15.8.2012

Čeština

  • Cena ogólna
78 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Michal Novák

grupa przyjaciół, 2.8.2012

Česká republika

  • Cena ogólna
76 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
7
Služby
7
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.